Om os

Hvem er holdet bag? Hvad er vores baggrund? 

Historien bag.

Tilbage i 2015, startede Frederik Elsborg (nuværende partner) virksomheden; Night Solution I/S, sammen med to kammerater. Nightsolution leverede lyd, lys og Dj løsninger til skolefester på Sjælland. Det gjorde de frem til slut 2020, hvor det ene medlem blev købt ud af de resterende to. 

I starten af 2021 fusionerede Nightsoluin I/S med virksomheden Choice Barcatering, som var ejet af Matti Tybjerg. 


Choice Barcatering har siden 2019 leveret totale barcatering løsninger for skoler, virksomheder og private. Virksomheden. 

Univent I/S blev oprettet i starten af 2021 og havde i alt 3 ejere. Da Corona-krisen var ved at være forbi, valgte den 3. ejer at sælge sin andel. Andelen blev opkøbt af Jonas Paulsen, som i dag er virksomhedens 3. ejer. Univent Aps blev oprettet 01. januar 2022 og har opkøbt aktiver og virksomheden Univent I/S. 

Hvem er holdet bag?

Virksomheden er ejet af Jonas Paulsen, Matti Tybjerg og Frederik Elsborg. 

Til sammen har vi mere end 20 års erfaring fra nattelivet, hvor vi har besiddet poster, som bartendere, ansvarshavende, event-kordinatore og drift ansvarlige. 

Vi har leveret løsninger til mere end 5.000 kunder! And still counting! 
Vores ideologi er lige så simpel, som din bestilling kan være. Vi kan levere alt fra et fadølsanlæg med en enkelt hane til en helt fest med flere bare, scener med lyd og lys mv. 

Vi håber du finder os interessante og ønsker at benytte os til din næste fest.