Vi tilbyder barcateringer til alle arrangementer barcateringer til bryllupper spirituslevering og returnerning fadølsanlæg og markedets bedste priser barcateringer til skolefesten

Vi tilbyder en lang række af forskellige løsninger og derfor vil vi altid forslå dig, at du kontakter os så vi kan lave et skræddersyet tilbud, som passer perfekt ind i dine planer. Vi levere til alle typer af arrangementer og tilbyder at levere/returnere spiritus/sodavand. Vi tilbyder også at komme med en bar, som er fyldt op med alt efter dit ønske og med fri bar til dig og dine gæster, så du ikke selv skal tænke på noget. Vi sidder klar ved telefonen og ved tasterne til en uforpligtende snak om dit arrangement.

Vi tilbyder; Gin smagning, spiritus levering, fri bar til dig og dine gæster, bartender, bar, fadøl og meget meget mere.  

Skal du stå for årets julefrokost? Hvad så med at samle det hele hos en leverandør?

Vi kommer med baren, dj, lyd/lys effekter og så er der fri bar i lige præcis dine favoritter! Vi har fadølsanlæg, udklædning, bartilbehør, slush-ice.. ja det er kun dig der sætter grænsen. 

Giv os et kald eller send os en besked, så skal vi nok hjælpe dig.

Nemt ikke?